042-16 90 30 info@navetanalytics.se
Välj en sida

Är du vår nästa kollega?

Navet Analytics är specialiserade affärskonsulter med djup och bred näringslivserfarenhet i kombination med spetskompetens inom trend- och omvärldsanalys och strategisk rådgivning. Vi söker nu en ny kollega för att möta befintliga kunders ökade behov och förfrågningar från marknaden.

Hos oss får du möjligheten att arbeta tillsammans med några av affärskonsultbranschens bästa och trevligaste kollegor på två centralt belägna kontor i Malmö och Helsingborg.

Vem är du?
Du har ett genuint intresse för samhällsutvecklingsfrågor, affärs/varumärkesstrategi och kommunikation och är intresserad av att delta i utvecklingen kring vår världsledande AI-baserade metodik. Metodiken bygger på ett Nordiskt exklusivt partnerskap med Quilt.ai vilket innebär regelbundna kontakter och samverkan på engelska. Utöver AI metodiken använder vi givetvis alla andra relevanta undersökningsmetoder i vårt insikts- och rådgivningsarbete.

Du innehar en utpräglad analytisk förmåga, kreativt tänkande och gärna erfarenhet från samhällsbyggarbranschen och/eller affärs/varumärkesstrategiska frågor. Dessutom kan du formulera dina slutsatser och rådgivning både i svensk och engelsk skrift och muntliga presentationer. Digital kompetens är också något vi sätter stort värde på; allt från god kunskap i Microsoft Office program och miljö samt en generell digital kompetens (t ex webbenkätprogram, mailutskickprogram, sociala medier). Om du även har erfarenhet av AI-baserad researchmetodik är det ett plus.

Sannolikt har du en akademisk bakgrund som företagsekonom, nationalekonom, samhälls-, eller statsvetare eller beteendevetare. Dock är det viktigaste att du har erfarenhet av och ett genuint intresse för insikts- och strategiskt rådgivningsarbete med en passion och nyfikenhet för mänskligt beteende, kommunikation och affärer.

Intresserad?
Kontakta vår Vd Ulrik Szokolay och anmäl ditt intresse för tjänsten. Skriv några rader om varför du är intresserad samt ett CV.
Ulrik Szokolay: E-post, ulrik.szokolay@navetanalytics.se, Mobil 070-5580914
Vi ser fram emot din ansökan 😊